MARMARA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Marmara. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 22:15 Ik bestel een pizza met levertijd 20u. De pizza wordt geleverd om 18u50 met op het bonnetje “leveren rond 20u” in het vet…
19 sep 2022 om 22:56 Kwam telaat was nu nie zo een groot probleem maar de pizza was al koud en de pizza zag er ook niet uit
13 sep 2022 om 20:13 Ik had tegen 17,45 besteld maar om 17.15 stonden ze hier al. Sorry maar dit kan echt niet
5 sep 2022 om 11:51 Hallo, ik had de pizza pikante besteld met als extra kip en shoarmavlees, dit was oke.Maar de spaanse pepers waren niet aanwezig...dus gene pikante pizza maar een naar niks smakende pizza,waar ik dan tabasco over gesprenkeld voor de smaak. SPIJTIG
4 sep 2022 om 22:27 Veel te laat, pizza niet eens gesneden en totaal NIET te eten! Totaal geen aanrader !!
1 sep 2022 om 9:51 Lekker en vriendelijke chauffeur
25 aug 2022 om 21:48 Op zich heel´lekkere pizza's maar al bijna koud en taai bij levering
23 aug 2022 om 15:57 ik had gevraagd om te leveren rond 19.00 uur en het werd op tijd geleverd en de koeriers zijn altijd vriendelijk en het eten is altijd lekker niets op aan te merken,groetjes
22 aug 2022 om 4:05 • De pizza’s waren totaal niet lekker. • De 2 broodjes met hamburger waren super klein + geen groenten aanwezig, triestig! • Bestel daar nooit meer. Niet LEKKER en weinig dat je krijgt!!! Tegenslag als je met z’n alle honger had!!
11 aug 2022 om 21:01 Een half uur te laat geleverd. Maar vriendelijke bezorger en lekker warm eten
29 jul 2022 om 20:07 Het eten was lekker zoals altijd. Enkel jammer dat de bezorgtijd zo lang is
25 jul 2022 om 7:48 Ronduit slecht