MARMARA

MARMARA Pitahuis Marmara: shoarma, pizza, grill, spare-ribs,...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Marmara. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 6:10 Bezorgtijden kwam totaal niet overeen met de app Veel later Beter naar de kok bellen ipv via de app zei de chauffeur …
18 jun 2022 om 20:08 Het was heel lekker. Smaakt naar meer.
17 jun 2022 om 9:53 Lang moeten wachten, maar heel lekker
14 jun 2022 om 20:56 Heel lekkere kapsalon maar voor mij persoonlijk re veel frieten en vlees en te weinig groenten
10 jun 2022 om 21:39 Bezorging veel te vroeg: 1 uur te vroeg Ik bestelde een pitta schotel, althans dat dacht ik. Het waren hamburgertjes met misschien 20 frietjes en dit voor €10. Schrijnend vind ik, ik kon evengoed een hamburgertje in de pan bakken.
3 jun 2022 om 20:29 Eten lekker bezorging oke spijtig dat we zolang moesten wachten 16 45 besteld om zeker te hebben tegen 17 45 en was er maar om 18 15
2 jun 2022 om 7:43 Gewoonweg boertige bezorgen. Geen manieren en grote mond.
27 mei 2022 om 19:48 Lekker eten vriendelijke bediening
26 mei 2022 om 20:17 Bestelling meer dan een uur te laat en teruggestuurd ik eis mijn geld terug
26 mei 2022 om 19:44 Om 17:33 besteld na 2maal bellen uiteindelijk mijn bestelling om 19:20 gekregen
20 mei 2022 om 9:35 Mijn bestelling was verkeerd. Ik had een shoarma tagine gevraagd. En ik heb gewoon een bakje shoarma vlees gehad. Terwijl dit normaal met roomsaus paprika en ajuin moest zijn
18 mei 2022 om 12:03 Ik vroeg om niet te bellen aan de deur voor de kleine en wordt toch gebeld